Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Rundvisninger og ture hos FOF København

Refshaleøen – nyt og vildt København

Vi mødes ved havnebussen Holmen Nord. Herfra går vi forbi det nye Noma, bygget af Bjarke Ingels i et gammelt søminedepot. Vi fortsætter forbi den gamle vandflyverhangar og føjer i forbifarten boligkomplekset Udsigten og Amager Bakke til fortællingen om det nye København.

Vi går ombord på de flydende studieboligøer Urban Riggers, forbi La Banchina, bar og sauna. I B&W’s gamle smedjehal fremviser Copenhagen Contemporary international kunst i verdensklasse. Vi slutter ved Reffen, hvor mad fra hele verden sælges fra boder lavet af gamle containere.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.03.2022 14:00-16:00 Restaurant 56 grader Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.