Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Tag med på cykeltur om skulpturer hos FOF København

10 aktuelle skulpturer – på cykeltur med Frederik Lindskov

Kunsten i byrummet er i den grad til debat.

Grønlandsmissionæren Hans Egede ved Marmorkirken skal fjernes, mener nogle, mens andre ønsker at opstille en enorm skamstøtte for dansk slaveri i Københavns inderhavn. For nylig blev en skulptur uden hoved indviet i Østre Anlæg til ære for Inger Christensens mange tanker. Mens debatten skærpes i en ny tid med BlackLivesMatter og #MeToo ser vi nærmere på selve skulpturerne og hører om tiderne og tankerne bag.

Vi cykler ca. 10 km.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 25.04.2022 16:00-18:00 Østerport Station Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.