Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Rundvisninger og ture hos FOF København

Nordbrotårnet, Nørrebro og Nordvest

Det internationale magasin »Time Out« kårede i efterår 2021 Nørrebro til verdens hippeste bydel. Nye arkitektoniske perler, Cityringen og en hel sværm af iværksættere har i de senere år føjet Nordvest til det hippe og multikulturelle byområde, og vi besøger derfor begge bydele samt Københavns højeste udsigtsplatform i Nordbro Tårnet (på hele 98 m). Vi slutter turen af ved Nordeuropas største gavlgalleri med 16 enorme malerier midt i byen.

Mødested: »Nørrebros Hjerte« på Larsen Plads. (hvor Nørrebroparken bliver til Superkilen / på hjørnet mellem Esromgade og Nørrebrogade).

Slutsted: Ved kulturhuset, Rentemestervej 82 (nær bus på Tomsgårdsvej).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.05.2022 16:00-18:00 Larsen Plads Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.