Skip to content
Rundvisninger og ture hos FOF København

Tirpitz, LEGO House og Fjordenhus

Med cand.mag., billedkunstner Frederik Lindskov

Med Tirpitz-museet i Blåvand og LEGO House i Billund har stjernearkitekten Bjarke Ingels begået to genistreger i det jyske, ligesom den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson har med Fjordenhus i Vejle.

Vi besøger det ikoniske og spektakulære Fjordenhus i Vejle Fjord, hvor stueetagen er åben for offentligheden. Herefter spiser vi frokost på Hopballe Mølle, vejleegnens bedste restaurant, inden turen går videre mod LEGO House, som arkitektonisk er opbygget som store klodser i zoner af rød, grøn, blå og gul med spændende udearealer, der virkelig får "taget til at lette".

Dagens sidste besøg er Tirpitz, som er skåret ned i klitterne med store glasvægge, der står i modsætning til den bastante kanonstilling i beton fra 1944. Vi besøger museet og slutter af med kaffe og kage, inden turen går tilbage mod København med et kort stop undervejs.

Prisen er inkl. bus, bro, entré, frokost (inkl. 1 drikkevare), kaffe og kage.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.10.2021 08:00-21:00 Hellerup Station Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.