Skip to content

Vores retningslinjer ifm. coronavirus

Opdateret 14. juni 2021 kl. 12.30

Vi er endelig genåbnet og glæder os til at byde dig velkommen på at hav af kurser, foredrag og oplevelser. Vi arbejder ligenu på højtryk på næste sæsons udbud, så du kan godt glæde dig til slutningen af juni, hvor alle efterårets kurser ligger klar på vores hjemmeside!


Her på siden kan du finde information om genåbningen og retningslinjer for vores aktiviteter og kurser.


Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole hos FOF Køge Bugt –og vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer i første række. Vi følger derfor myndighedernes retningslinjer og tilrettelægger vores aktiviteter, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt for dig at deltage. 


Retningslinjer ifm. vores aktiviteter

I forindelse med den yderligere genåbning sker der en udfasning af de tidligere gældende restriktioner for deltagelse i aktiviteter hos FOF Køge Bugt. Vi overholder selvfølgelig de til enhver tid gældende retningslinjer om afstand, hygiejne, forsamlingsloft m.m., så alle kan føle sig trygge hos os. 


Coronapas

Fra mandag den 14. juni 2021 er der ikke længere krav om at fremvise coronapas eller bære mundbind/visir, når du deltager i vores aktiviteter og kurser. Såfremt du føler dig tryggest ved fortsat at bære mundbind/visir, er du naturligvis mere end velkommen til det. 

Afstand

Der gælder følgende arealkrav indtil den 1. august 2021:

  • For aktive hold: Maks. 1 person pr. 4 m2 gulvareal.
    For passive hold: Maks. 1 person pr. 2 m2 gulvareal, hvis deltagerne hovedsageligt sidder ned.

Fra den 1. august 2021 nedsættes arealkravet til 2 m2 pr. person. 
Fra den 1. september 2021 ophæves arealkravet helt.

Hygiejne

  • Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet – medbring  gerne selv håndsprit.
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr, f.eks. yogamåtte, og mød op omklædt til motionsundervisningen.

 

OBS! Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig om at informere os.

For almene spørgsmål omkring COVID-19, henviser vi til Den Myndighedsfælles Coronahotline på tlf. 7020 0233. Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne www.coronasmitte.dk.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller på tlf. 5665 5322. Kontoret er også åbent for personlig betjening.