Skip to content
Christiansborg Slotsplads rundvisning FOF Køge Bugt

Kunst i Folketinget

Oplev en aften med fokus på kunsten.

 

Folketinget udgør den politiske magts absolutte centrum i Danmark. Via TV får vi ofte et glimt af lokaliteterne, men de færreste tænker på Folketinget som et kunstmuseum. Ikke desto mindre er ”Magtens korridorer” udsmykket med værker af høj kvalitet - både fra fortiden og nutiden. Et bredt spektrum af kunstnere er repræsenteret, hvilket bl.a. kommer til udtryk i portrætterne af de tidligere statsministre, som selv har valgt kunstner. Vi skal se udsmykningerne i Folketingssalen og enkelte gruppe- og udvalgsværelser, samt Erik A. Frandsens vægmalerier i Landstingssalen. Aftenen afsluttes med Dagens Ret i Snapstinget. 


NB! Turen er ikke egnet for gangbesværede. 
Begrænset deltagerantal. 

 

Mødested: Folketingets besøgsindgang ved den store trappe i Rigsdagsgården, Christiansborg, ca. 15 min. før besøgets start. Her skal vi igennem et sikkerhedstjek.

Information

  • Dato 26.04.2022-26.04.2022
  • Adresse
  • Bemærkninger Mødested: Folketingets besøgsindgang ved den store trappe i Rigsdagsgården, Christiansborg: OBS! Mødetid er ca. 15 min. før besøgets start. Her skal vi igennem et sikkerhedstjek.Pris er inkl. omvisning og dagens ret, dog ekskl . drikkevarer.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 26.04.2022 17:30-20:00