Skip to content

Design din drømmehave - planteanvendelse

Design din drømmehave - planteanvendelse

Tilbring en hel dag sammen med professionel havearkitekt. Derudover tilbydes 45 minutters privat konsultation over e-mail og telefon.

 

Dette er et tilbud til dig, som har styr på det grundlæggende havedesign, men ønsker professionel hjælp til at udvælge de rette planter samt koordinere sammensætningen. Den rette planteanvendelse er utrolig vigtig for at skabe en dejlig haveoase, men det kan være svært at overskue det store planteudvalg. Med den rette viden om planterne kan man også spare mange fejlindkøb og dermed unødige udgifter. Vejledning hertil vil blive tilsendt til deltagerne 2 uger før kursusstart. Det er muligt at kontakte læreren, hvis der opstår spørgsmål til optegningen før og under kursusforløbet. Til kursusdagen medbringes ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) også fotos (digitalt eller papir) af haven/bedene/planterne (hvis identifikation ønskes), evt. lister over eksisterende og ønskede planter samt også meget gerne forskellige havebøger og inspirationsmateriale.

 

Ideelt fortsætter-kursus til de kursister, som har deltaget på Design din drømmehave - det store overblik. For at få det fulde udbytte af kurset anbefales det, at man har opmålt sin have/sine bede på forhånd. Ønskes supplerende viden om planteanvendelse anbefales tilmelding til foredraget Den dejlige nemme have - spar tid på det kedelige havearbejde

 

Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser AnneMarie Sørensen på hortea@youmail.dk eller tlf. 2088 6245.