Skip to content

Mikkel Beha Erichsen - Kurs mod de danske kyster

Kom med Mikkel Beha Erichsen på tur mod de danske kyster og oplev glæden ved den unikke danske natur! Besætningen ombord på båden er denne gang, udover Mikkel selv, hans kone, Marian Midé Erichsen, og parrets to yngste sønner, Theis og Alfred Midé Erichsen samt Alfreds kæreste Madeleine. Den ældste søn, Emil Midé Erichsen, er også med på nogle af etaperne. Denne aften fortæller Mikkel om turen gennem landet: fra Smålandsfarvandet og det Sydfynske øhav til Langeland, Limfjorden og Læsø. Undervejs sejler han i sin egen ”kølvandsstribe" og genser mange af de steder, han tidligere har boet eller besøgt. Han er på hjemmebane:

- Vi genbesøger mange af de steder, jeg har minder fra, og møder en masse mennesker, som jeg holder af. Jeg har en kæmpe kærlighed til Danmark, for det er jo her, jeg hører til, siger Mikkel.

Ud over de mange mennesker, minder og små og store samfund er den danske natur noget helt særligt sammenlignet med resten af verden, mener han. Både de vindblæste vestjyske strande, rå nordjyske klitter, bøgeskove og sennepsmarker kan opleves på særligt tæt hold, når man sejler landet rundt.

Unummererede siddepladser. Dokumentation for betaling forevises ved indgangen.

Information

  • Dato 12.10.2021-12.10.2021
  • Adresse

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.10.2021 19:00-21:00