Skip to content

Vi er genåbnet! Hold omfattet af nedlukningsperioden forlænges med tilsvarende antal gange. Du kan læse mere om de gældende restriktioner her.

Læs mere her:
Kreative kurser Forår 2022 FOF Køge Bugt

Kreative kurser

Styrk og dyrk din kreativitet på et af vores mange kurser

Hos FOF Køge Bugt kan du slippe din kreativitet løs på et af vores mange kurser. Vi tilbyder en bred vifte af kurser og weekendkurser i både kreative og praktiske fag, hvor du kan dyrke både velkendte og nye kreative færdigheder i  inspirerende interessefællesskab. Hvad end du er til maling, værkstedsfag, tegning eller hækling, så har vi med et kursus  for dig. Vores kurser er for såvel begyndere som øvede. Kurserne er ledt af erfarne og kompetente undervisere, som kan inspirere og guide dig uanset dit niveau.

Kreative kurser for alle

Der er meget at vælge i mellem, uanset om du foretrækker at arbejde med kreative og udfordrende værkstedsfag, eller elsker at strikke og hækle. Vi tilbyder kurser i syning, patchwork og knipling, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. At sy eller arbejde med glas i et interessefællesskab giver mulighed for både at dyrke dine interesser med ligesindede inden for bestemte fagområder. Hvis du er interesseret i at arbejde med lærred og pensel, tilbyder vi flere kurser i tegning og maling. Her kan du arbejde med akvarel-, olie- eller akrylmaling. Du kan også give dig i kast med portrættegning eller klassisk tegning. Vil du i stedet prøve kræfter med kreative værkstedsfag, tilbyder vi både kurser i pileflet, glasfusing, skulpturfremstilling samt trædrejning og møbelpolstring. Er du mere til smykkefremstilling og makeup, kan du med fordel prøve vores smykkekursus eller få inspiration til at lægge makeup på vores makeupkursus. 

Hvor finder jeg FOF Køge Bugts kreative kurser?

Du kan finde vores mange kreative kurser i Køge, greve, Ishøj, Stevns og Hvalsø. Du skal være hurtig på tasterne, da der kan være rift om pladserne.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.