Skip to content
Pynt dit hjem med blomster FOF Køge Bugt

Pynt dit hjem med blomster

Pynt dit hjem med blomster

På denne workshop lærer du at binde smukke og harmoniske buketter, vilde naturbuketter og sammensatte opsatser af årstidens og sæsonens blomster og materialer. Vi arbejder med forskellige teknikker og du får inspiration til hvordan du kan lave flotte og holdbare dekorationer til dit eget eller andres hjem. Der vil være rig mulighed for inspiration og sparring –kun fantasien sætter grænser!

 

  • Torsdag d. 3. februar 2022

    Vi laver dekorationer og pynt til væggen eller hoveddøren med tørrede blomster. Der arbejdes ud fra to modeller: en messingring med blomster og pynt, eller et vægophæng bestående af grene, blomster eller andet pynt, som falder i din smag. Udgift til startpakke inkl. materialer er 400 kr., som afregnes direkte med underviser.

  • Torsdag d. 10 marts 2022
    Vi laver skønne beplantninger løgplanter, forårsblomster og grene m.m., i krukker og glasskåle. Du vil bl.a. lære hvordan du kan pynte dine krukker og skåle, så dine blomster og planter ikke fremstår kedelige og henkastede. Udgifter til materialer er 250-350 kr., som afregnes direkte med underviser.