Skip to content

Gotvedbevægelse

Gotvedbevægelse

Med gotvedbevægelse får du det hele. Smidighed, styrke, puls, afspænding og ikke mindst viden.Når kroppen bevæges roligt og bevidst, vil du opleve ro, velvære og styrke. Tilstanden forebygger stress og forbedrer immunforsvaret.Samtidig får du masser af viden og erfaring om, hvor-dan din krop fungerer i bevægelse og hvile, samt bevidsthed om, hvordan du evt. kan ændre på dårlige vaner, fx arbejdsstillinger.

Vi lægger vægt på kvalitet i bevægelsen og en afslappet stemning. Vi arbejder især med at slippe de spændinger, som fx stillesiddende eller koncentrationskrævende arbejde giver. Spændinger, som kan give smerter forskellige steder i kroppen, dårlig fordøjelse, træthed eller dårlig søvn. Vi fokuserer på at bruge åndedrættet bevidst for at tilføre din krop mere energi og lærer dig at bruge din krop mest hensigtsmæssigt. Koordination bruger vi til at skabe sammenhæng og spændingsbalance.

Bevægelserne kan være naturlige bevægelser, som gang med variationer, sving, øvelser for fødder, balance eller bækkenbund, enkle trin, dansende eller energifyldte, så pulsen kommer op, og kredsløbet styrkes, kraftfulde, så du bliver stærkere, eller mere rolige for at skabe ro i sind og krop. Musikken varieres i puls og rytme, så der kommer variation i stemning og energi. Der er ingen præstationskrav, dog skal du kunne udføre bevægelserne både stående og liggende.

Vi slutter hver gang med grundig udspænding og afspænding. Husk vand, et håndklæde og evt. stødabsorberende indendørssko.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser Heidi Dam på tlf. 2051 8171.