Skip to content

Qigong - hensyntagende hold

Qigong - hensyntagende hold

Kunne du bruge mere energi, indre ro og balance? Qigong er en effektiv metode til at skabe mere energi, indre ro og balance og er effektiv til afhjælpning af stress, depression, smerter og spændinger og har bl.a. vist positiv effekt ved piskesmældsskader, hjernerystelse, Parkinson, leddegigt og fibromyalgi. Qigong er kinesisk helsegymnastik og mindfulness i bevægelse og bygger på læren om energi og energibaner ligesom fx akupunktur og zoneterapi. Med enkle, bløde bevægelser stimulerer vi dine energibaner, skaber flow og balance og styrker din livskraft. Qigong giver både energi og indre ro, og det er en enkel og kraftfuld metode til større livskvalitet.

 

Det er et hensyntagende hold, hvor der tages individuelt hensyn til symptomer, smerter, nedsat bevægelighed og træthed. Alle symptomer og smerter bliver mødt med respekt i et trygt og empatisk rum. Qigong baseres på en helhedsforståelse af mennesket, hvor krop, psyke og sjæl hænger uløseligt sammen. Vi starter derfor hver gang med en statussamtale, hvor alle deltagere fortæller, hvordan de har det i dag, og ud fra dette planlægges de individuelle hensyn og træning. 

Gennem statussamtalen, afspænding af kroppen, Qigong-øvelser og afsluttende meditation skabes de bedste forudsætninger for, at du kan komme i balance og få mere energi og overskud.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser Rosabel Sommerlys på rosabel.sommerlys@outlook.com eller tlf. 2232 8422.