Skip to content
Foredrag med Pia Callesen hos FOF Nordsjælland

Pia Callesen - Lev mere - tænk mindre

Pia Callesen - Lev mere - tænk mindre

I dette aktuelle og tankevækkende foredrag giver psykolog Pia Callesen en ny forståelse for, hvordan du undgår stress, nedtrykthed, bekymringer og nervøsitet. Du vil blive introduceret til Metakognitiv terapi, som har vundet frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.

Ca. 70-80% af dem, der gennemgår behandlingen, opnår mere ro, overskud og selvværd med metoden på rekordtid, og undersøgelser viser, at vi selv i høj grad har mulighed for at påvirke vores tanker, når vi har kontrollen over dem.

Foredraget tager afsæt i helt konkret viden om og redskaber til, hvordan du selv kan styre dine bekymringer, grublerier og tankespind - og  dermed får mere overskud, glæde og livskvalitet i hverdagen. Du får præsenteret forskningen og den videnskabelige evidens for de metakognitive resultater.

Foredraget er for alle, der vil blive klogere på emnet og for personer, der selv har stress, angst og depression inde på livet og deres pårørende.

Om Pia Callesen:

Pia Callesen er forfatter til de populære og anmelderroste bøger om den metakognitiv metode: Lev mere - tænk mindre - Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi (2017) og Grib livet - slip angsten (2019).  

Ovenpå sin cand. psych. og videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv psykologi, har Pia Callesen som den eneste psykolog bosiddende i Danmark gennemført den toårige MTC-Institute metakognitive certificeringsuddannelse og den etårige Advanced Level II-overbygningsuddannelse ved metodens grundlæggere Professor Adrian Wells ved Manchester University (UK) og Professor Hans Nordahl ved Trondheim Universitet (NO).

Sideløbende med sit hverv som klinikchef er Pia Callesen doktor ved Manchester University, og færdiggjorde i efteråret 2016 sin PhD-afhandling med forskning i effekten af meta-kognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling.