Skip to content
Heltetræning for børn i FOF Nordsjælland

Heltetræning

Heltetræning for børn i FOF Nordsjælland – på mission som agent, ACT NOW

Agentens kodeks: Velklædt, Velsoigneret og Velfriseret, at vise Respekt for sig selv og andre, Etikette, Adfærd, Selvkontrol, Robusthed, Modstandskraft, Selvkontrol, Nærvær, Nysgerrighed og Vedholdenhed. Dette kodeks gør, at du opnår dine mål i livet. I samarbejde med Forening for Heltetræning, tilbyder FOF Nordsjælland kurser i heltetræning for børn og unge. Heltetræning udvikler dit barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. 

Du skal på mission som spion. Tør du? Er du livstryg? ACT NOW handler om at tage hurtige beslutninger på korte, afgrænsede missioner, der tager syv sekunder eller syv minutter. Missionen vil give dig mere selvværd og selvtillid, der tilsammen gør dig selvsikker. Alle unge har et potentiale – find dit via heltetræning.

Hvordan foregår undervisningen i heltetræning?

Der er 12 gange heltetræning i Nordsjælland, med afsluttende heltetest og heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed. Hvis barnet er utrygt, kan en forælder opholde sig i lokalet i kortere tid og er ellers velkommen d. 1., 6., 11. og 12. mødegang.

Har du spørgsmål?

Læs mere om heltetræning på heltetræning.dk, eller kontakt FOF Nordsjælland på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér