Skip to content
Kurser i IT og kommunikation hos FOF Nordsjælland

IT og kommunikation

Kurser i IT og kommunikation på aftenskole – få styr på teknikken og styrk dine formidlingsevner

Vil du gerne udforske den digitale verden? Har du købt en ny tablet eller smartphone, som du gerne vil lære bedre at kende? Eller vil du gerne styrke dine kommunikative evner og lære at skrive mere fængende tekster? Måske drømmer du om at kunne kommunikere og præsentere med mere selvsikkerhed? FOF Nordsjælland tilbyder hver sæson en række IT- og kommunikationskurser, som gør dig fortrolig med teknologi og giver dig kommunikative redskaber, så du kan blive god til såvel mundtlig som skriftlig formidling.

Bliv en dygtig kommunikatør eller knivskarp formidler

FOF Nordsjælland tilbyder kurser i både skriftlig og mundtlig kommunikation. Få f.eks. fyldt din værktøjskasse på af vores skrivekurser, og lær at få dine tanker ned på papir – uanset om du er til fiktion, lyrik, fagtekster eller ønsker at nedfælde dine erindringer. Underviserne vil give dig inspiration, så du kan færdiggøre og få nye idéer til dine tekster. Du får værktøjer og teknikker, der kan hjælpe dig med sproget og fortællingen.

Du kan også forbedre din personlige gennemslagskraft og lære at brænde igennem på et af vores kurser inden for mundtlig formidling. Måske bliver du ofte nervøs, når du skal lave en præsentation eller tale i en forsamling? På vores kommunikationskurser kan du blive klædt på til at holde en tale, præsentere et projekt, styrke din talestemme og lære gode taleteknikker til at formidle med mere ro i maven.

IT-kurser i tablets og smartphones

Hvis du har fået en ny smartphone eller en tablet, kan du tilmelde dig et IT-kursus med fokus på at lære dine redskaber at kende. Der er tale om et grundlæggende IT-kursus, hvor du lærer at bruge din smartphone eller tablet, får viden om indstillinger og "skyen", tager billeder og sender dem, samt andre relevante funktioner. Uanset om du har en iPhone, iPad eller et Android produkt, så har vi kurset for dig – med plads til individuel hjælp og rådgivning.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér