Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Dyrk teatersport med improvisation, yoga, meditation, leg og sang i FOF Nordsjælland

Teatersport med et tvist

Forhøj din energi med leg og lette øvelser fra teatersportens verden. Vi skal arbejde med små rollespil og statueteater mm. Vi skal lege, være lette og have det sjovt. 

Improvisation er en spændende og levende form, der kun kræver din tilstedeværelse i rummet. Det handler om at sige ja til det der er lige nu og her og gå med din intuition. Resultatet er ikke kendt på forhånd og handlingen opstår i nuet. 

Underviseren vil fornemme hvilke øvelser, der giver mening fra gang til gang, og krydre med alt fra let yoga, meditation, sang, musik, leg og stemmetræning. Alt i alt en herlig mix for krop og hjerne.

Hver gang starter vi med en opvarmning og forskellige ice-breaker øvelser, der får smilene frem. Når voksne leger og slipper hverdagen for en stund, og når vi giver os selv lov til at bare at være, opstår et rum af sitrende energi lige til at tage med hjem.

Holdet er for dig, der savner et energi-boost i et rum med plads til hele dig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.02.2022 18:30-21:00 FOF Huset Camilla Strande
2 Onsdag 23.02.2022 18:30-21:00 FOF Huset Camilla Strande
3 Onsdag 09.03.2022 18:30-21:00 FOF Huset Camilla Strande
Se alle Se færre
Underviser

Camilla Strande

Camilla er uddannet pædagog i 2002 og har over 20 års erfaring i arbejdet med mennesker. Både med undervisning og pædagogisk arbejde.

Siden har hun uddannet sig til dramapædagog og coach. Camilla er i sommeren 2021 startet på en spirituel coaching-uddannelse.

Da Camilla altid har holdt af at udvikle sig og få ny viden, og har hun taget flere kurser indenfor tegning, maling og kunstterapi.