Skip to content

FOF genåbner mandag den 17.01.22. Vi glæder os til at se jer alle igen fra på mandag. For at deltage på et kursus hos os, skal man forevise gyldigt coronapas eller negativ test (PCR max. 72 timer, hurtigtest max. 48 timer gammel) til underviseren hver kursusgang. Derudover skal vi bære mundbind, når vi ikke sidder på vores pladser/måtter. Alle kursister har modtaget besked om genåbningen på mail. Vel mødt til en ny sæson hos FOF!

Eventyrshow med Rasmus Krath, foredrag hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Eventyrshow med Rasmus Krath

Eventyrshow med Rasmus Krath

Rasmus Krath har igennem 20 år rejst over hele kloden i en søgen efter menneskets, naturens og geografiens mangfoldighed. Han har i dag fortalt om rejserne i over 1000 foredrag - eventyret er blevet hans levevej. Nu samler han trådene i dette heftige show - en pallette af de bedste oplevelser fra rejserne samt beretningen om, hvordan det kan lade sig gøre at leve som eventyrer i Danmark.

Rasmus er medlem af Eventyrernes Klub og trækker derigennem tråde til tidligere store danske eventyrere - mænd, der har bragt den store verden hjem til det danske publikum og været med til at inspirere Rasmus' eget livsprojekt - det at kunne rejse og leve af at fortælle om rejserne. I showet kommer vi forbi adskillige kontinenter, ser natur, landskaber og befolkninger fra det meste af kloden - krydret med konkrete, vilde, faretruende og sjove oplevelser, Rasmus har haft på sine mange rejser.

Så - læn dig tilbage i sædet og gør dig klar til at blive forført af verden, eventyret og en sublim fortælling fra en af Danmarks mest erfarne foredragsholderne.