Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Foredrag, FOF Nordvestjylland, Lemvig, stresshåndtering, dannelsesrejse, Afrika

Foredrag med Karen Vind Andersen

Sådan har jeg formuleret mit eventyr. Efter en meget lang periode med stress og angst måtte jeg fortvivlet forlade min arbejdsplads og det arbejde, som jeg elskede og var rigtig god til.

Jeg afleverede mine ting på skolen i januar, og da jeg kom hjem, satte jeg mig i bogstaveligste forstand ned i min sofa og sagde til mig selv:... nu har du to muligheder. Synk dybere ned i sofaen eller gør noget crazy.

3 måneder senere sad jeg i et fly på vej til Ghana. Planen var, at jeg skulle arbejde med elevinkluderende undervisning. Jeg er laborant, sygeplejerske og underviser, så jeg kunne tilbyde dem en del faglig ekspertise.
Hør historien om min rejse, hvor jeg blev udfordret på det, jeg var allermest ramt af - nemlig det at være kontrolfreak, chickenmon og med en ret stor portion ængstelighed.

Det var en fuldstændig fantastisk rejse ... på alle måder!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 07.10.2021 19:00-21:00 Lemvig Frivilligcentret FOF Foredragsholder

FOF Foredragsholder