Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær billedbehandling i FOF

Digitale billeder i MacOS

Digitale billeder i MacOS

Hver dag har vi et kamera ved hånden via Iphone eller Ipad, og tager rigtig mange billeder. Vi modtager også billeder fra familie, venner på mail m.m. Med det store antal billeder kan det være svært at følge med i, hvor og hvordan vi gemmer, og hvor struktur, placering kan være svære at overskue.

Det vil vi rette op på ved at gennemgå forskellige muligheder som f.eks. overførsel til din Mac-computer fra Smartphone, Iphone, Tablet, Ipad, billedsortering, redigering, og arkivering. Det vil gøre det nemmere og sjovere at finde, vise og bruge dine Digitale billeder.

Vi vil arbejde med MacOS med det indbyggede billedprogram, men også kigge på alternative fotoprogrammer.

Du skal medtage din Smartphone/Iphone, Tablet/Ipad med tilhørende USB/Strøm-stik og din bærbare Mac-computer med MacOS og gerne strømstik.