Skip to content

Nye åbnings- og telefontider. Fra mandag den 4. oktober er kontoret åbnet for personlig betjening mandag til onsdag fra 9-12. Telefonen er derudover åben onsdage fra kl. 16 - 19.

internet undervisning i FOF

Finansiering af bolig/sommerhus

Overvejer du at sælge dit hus og flytte i noget mindre? Har et ønske om at købe en feriebolig eller lejlighed til dine børn? eller har stor formue i ejendommen, som du ikke kan komme til?

 

Hvis ja, hvilke finansieringsmuligheder har du så?

 

Kreditforeningssprog kan være svært at forstå, så derfor vil du i denne workshop lære mere om de forskellige muligheder for lån herunder fastforrentet lån, lån med afdragsfrihed, variabel rente osv.

 

Workshoppen løber over 2 kursusgange, hvor den 1. gang er et oplæg om de forskellige finansieringsformer og de fordele og ulemper, der er forbundet hermed. Den 2. gang vil dreje sig om at få et syn på, om din formue i mursten give dig størst mulig værdi, eller om der er andre alternativer, der kan bidrage til at øge formuen og give en større fleksibilitet i dagligdagen. Og samtidig er der mulighed for at deltagerne kan få svar på deres egne spørgsmål og overvejelser.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.02.2022 19:00-20:45 Nordea Lars Sommer Asmussen
2 Torsdag 10.02.2022 19:00-20:45 Nordea Lars Sommer Asmussen

Lars Sommer Asmussen