Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær at investere dine penge med størst muligt afkast hos FOF Nordvestjylland

Invester dine penge - få mest muligt i afkast

Invester dine penge - få mest muligt i afkast

Hvad er klogest, mindst risikabelt for dig? Hvordan kan du gennem investering sikre din fremtid, din tilværelse efter et aktivt arbejdsliv eller undgå at betale negative renter i banken?

 

På denne workshop kan du lære, hvordan du bedst muligt investerer din formue. Du vil blive klogere på de forskellige investeringsformer; aktier, obligationer eller noget helt andet. Og samtidig vil du få viden til, hvordan du optimalt kan sammensætte en portefølje, så afkast og risiko følges ad henover din tid på investeringsmarkedet.

 

Workshoppen løber over 2 kursusgange, hvor den 1. gang er et oplæg om de forskellige investeringsformer og porteføljetanker. 2. gang vil dreje sig om hvordan du kan optimere dit afkast ved at investere i forskellige skattemiljøer, så formuen placeres optimalt og fleksibelt, og samtidig er der mulighed for at deltagerne kan få svar på deres egne spørgsmål og overvejelser.