Skip to content

Nye åbnings- og telefontider. Fra mandag den 4. oktober er kontoret åbnet for personlig betjening mandag til onsdag fra 9-12. Telefonen er derudover åben onsdage fra kl. 16 - 19.

Ammeforberedelse og vejledning hos FOF Nordvestjylland i Holstebro

Ammeforberedelse

Bliv klædt godt på til jeres ammeforløb med dette ammeforberedende kursus, hvor vi gennemgår de forskellige faser i et ammeforløb, korrekt sutteteknik, ammestillinger, de hyppigste udfordringer og meget, meget mere.

De fleste mødre ønsker at amme, men over halvdelen af alle mødre oplever problemer med amningen. Derfor er ammeforberedelse en meget vigtig del af forberedelsen til fødslen og den første tid efter.

Kurset henvender sig til dig i det tredje trimester, og din partner er selvfølgelig også velkommen til at deltage. Din partner skal dog også tilmeldes og betale kursusgebyret.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 05.11.2021 14:00-16:15 FOF - Brogårdsvej 2 Lisa Castro
Lisa underviser i ammeforberedelse

Lisa Castro

Jeg er certificeret ammevejleder og tilbyder ammevejledning, ammeforberedelse og ammeforløb både fysisk, online og i hold. 

Jeg brænder for at være en kontinuerlig støtte for forældre, at klæde jer godt på med viden og tricks og at give jer ejerskab, så I får lige det ammeforløb, I drømmer om.

Jeg bor i Struer med min mand og datter. Mere info på lisacastro.dk