Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Pilefletkursus FOF

Flet med pedigrør/naturrattan

Vi fletter med det fantastiske smidige og stærke naturmateriale rattan, også kaldet pedigrør. 

Vi planlægger mindre projekter, og starter med at tegne og beskrive mål og farver og funktion, og fokuserer på detaljerne i flettearbejdet.

Vi fletter små skåle, kurve, takser eller upcycler på genbrugsguld.

Der kræves ingen forkundskaber - kun lyst til at lære og lege. 

Materialepris afregnes efter vægt ved færdige projekter. Dertil kan komme andre materialeudgifter til læderhanke, bakker eller lign. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.10.2021 17:00-21:00 Rolf Krake Skolen Charlotte Ramsing
2 Tirsdag 12.10.2021 17:00-21:00 Rolf Krake Skolen Charlotte Ramsing
3 Tirsdag 26.10.2021 17:00-21:00 Rolf Krake Skolen Charlotte Ramsing
Se alle Se færre
Charlotte underviser i piletflet, naturratan og kreativ fordybelse

Charlotte Ramsing

Jeg underviser i kurve- og pileflet. Jeg har arbejdet som selvstændig kurvemager og pilefletter i snart 7 år, og har mange års undervisningserfaring. Jeg er nysgerrig på fagets mange facetter og muligheder og omsætter gerne teknikker til kreationer i forskelligt materiale. 

Jeg lægger vægt på at udfordringer i undervisningen, tager udgangspunkt i hvor DU er i din arbejdsproces og ambition. Jeg deler gerne alle projekter op i dele, så de er overskuelige og nemme at gå til. Jeg skal nok bevare overblikket, så du blot skal fokusere på den enkelte udfordring her og nu!

Jeg er, med min sundhedsfaglige baggrund som sygeplejerske og pædagogiske efteruddannelser, også optaget af balancen mellem sind og krop og har taget både craft-psykologien og yoga til mig med stor glæde og gavn.