Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær at lave gipsrelieffer hos FOF Nordvestjylland, Struer

Lav dit eget gipsrelief - weekendkursus

Er du også betaget af klassiske gipsrelieffer og kunne du tænke dig at lave dit helt eget personlige?

På kurset vil du komme til at tegne, snitte i linoleum og støbe i gips. En meget spændende proces med et helt unikt resultat, hvor du har mulighed for at lege med flere varianter af samme aftryk.

Vi tager udgangspunkt i de billedoplæg, du selv har fundet frem og kommer med. Billedoplægget er frit; det kan f.eks. være avisudklip, fra en tegneserie, en klumme, feriefotos, din hund, en person, et landskab eller dit yndlingscitat som du selv illustrativt fortolker.
Hvis du har brug for hjælp i tegneprocessen, vil jeg stille og roligt guide dig, så du bliver glad og tilfreds for dit motiv. 

Der er ingen krav om niveau, alle arbejder uafhængigt af hinanden og kan få meget ud af kurset.

Der må påregnes et ekstra beløb til materialer
Kurset henvender sig til begynder- letøvede

Du modtager et velkomstbrev med nærmere info ca. en uge før kursusstart


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 09.10.2021 10:00-15:00 Struer Aktivitetscenter Karen Niemann
2 Søndag 10.10.2021 10:00-15:00 Struer Aktivitetscenter Karen Niemann
Karen underviser i kreative fag i Struer

Karen Niemann

Hej, jeg hedder Karen Niemann og underviser i kreative fag hos FOF Nordvestjylland.

For mig er det vigtigt, at der er en god, positiv og afslappet ånd på holdene, hvor der er plads til, at vi eksperimenterer, leger og fordyber os i det vi laver. Jeg kommer gerne med et fælles oplæg, som man kan gribe forskelligt an og arbejde individuelt med, derfor tager jeg også altid udgangspunkt i den enkeltes udvikling og inspirerer der, for at give en gnist at arbejde videre på.

Jeg har uddannelse fra Nørre Nissum Seminarium og Danmarks Designskole i Kbh. og har undervist i billedkunst igennem mange år. Da jeg selv er meget glad for at tegne og male, har jeg en del praktisk erfaring dels igennem mine uddannelser, men også fra utallige workshops fra anerkendte kunstnere, kunsthøjskoler og Århus Kunstakademi.  Igennem årene er det særligt figurativt udtryk, der har fænget mig og jeg er specialiseret i.  

Har du lyst til at deltage på et af holdene, så kom frisk, jeg vil glæde mig til at møde dig.