Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Gå til Mindfulness hos FOF

Kreativ fordybelsesweekend

Kreativ fordybelsesweekend

Velkommen til kreativ fordybelsesweekend hos FOF - Holstebro

Kunne du tænke dig at fordybe dig i et kreativt område, lære nyt og hygge dig sammen med andre kursister? I denne fordybelsesweekend får du rig mulighed for dette, da deltagerantallet er begrænset til max. 8 pr. workshop og der som ekstra krydderi er indlagt afstressende yogaøvelser.

Vi mødes fredag eftermiddag kl. 16, hvor vi præsenterer programmet og hilser på hinanden. Derefter deler vi os i de 2 grupper, som I på forhånd har tilmeldt jer. Ved 18-tiden serverer vi en sandwich og slutter dagen af med afspænding.

Lørdag og søndag mødes vi alle kl. 8.30 og starter med lidt morgenmad. Herefter arbejder vi videre i grupperne. Der er indlagt fælles pauser og vi sørger for drikkevarer og frugt alle 3 dage. I bedes selv medbringe frokost lørdag og søndag. Begge dage afsluttes med afspænding.

Vi glæder os til en hyggelig weekend med engagerede kursister, hvor vi kan fordybe os i vores interesse, få et afbræk fra en til tider stresset hverdag og samtidig lære nye mennesker at kende.

I kan tilmelde jer en af følgende 2 aktiviteter:

956020: Pileflet ved Charlotte Ramsing

956021: Diamond paint og stenmaling ved Martine Green Lauridsen.

Læs mere om de 2 workshops nedenfor.