Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Pileflet, lær at flette i pil, slip fantasien løs, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Pileflet

Pileflet

Fordyb dig i flet

Har du flettet i pil eller pedigrør før, og gerne vil have mere styr på en teknik, form, balance eller skabe vej fra ide til resultat? Så har du muligheden nu for at fordybe dig og fokusere på lige netop dét, du vil opnå

Forbered dig gerne hjemmefra med den ide eller ønske du har feks. Tegn, beskriv, tag foto af det du tænker på.
Vi lader roen falde på os, og sætter fokus på dine tanker, kompetencer og ønsker, og skaber en ramme for at du kan finde vejen til at opnå dit ønske i fletteriet. 

Vi deler dit ønske op i de etaper, der er brug for, for at komme i mål. Sætter ambitionen så der er plads til det, der er i fokus. 

Planlægger arbejdet og giver dig ro til dit arbejde.

Vi stopper op undervejs og evaluerer om du er der, hvor du har planlagt og ønsker at være, er der noget du har opdaget i dit arbejde eller teknik, som giver dig værdi og erfaring videre? - Vi sætter derefter de næste mål for dit projekt. 
Her lader vi alle sociale medier være, lader rengøring, madlavning og alt andet få en pause - her er DU og dit projekt i centrum.