Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Kreativ fordybelsesweekend, lær at lave diamond paint hos FOF Nordvestjylland i Holstebro

Diamond paint og maling på sten

Diamond paint og maling på sten

På dette kursus vil vi fordybe os i og afstresse med diamond painting og maling på og dekoration af sten.

Du bestemmer selv, hvad du vil fordybe dig i. Der er masser af tid, så du kan sagtens prøve begge kreative områder af. Diamond painting er små diamond sten, som limes på lærred efter et motiv. Det kræver koncentration af sætte stenene på, men du vil også opleve en følelse af fordybelse og afstressning.

Hvis du er mere til maling på sten, er der også rig mulighed for dette. For begge dele gælder, at kun fantasien sætter grænser!

Du vil få hjælp og inspiration til at komme i gang med dit eget projekt. Der vil være mulighed for at se eksempler og købe materialer til fornuftige priser, men du er også meget velkommen til at medbringe egne materialer eller motiver.

Vel mødt til en hyggelig weekend med kreative projekter og socialt samvær med andre kursister.