Skip to content

Nye åbnings- og telefontider. Fra mandag den 4. oktober er kontoret åbnet for personlig betjening mandag til onsdag fra 9-12. Telefonen er derudover åben onsdage fra kl. 16 - 19.

Halloween, græskar, dekorationer, workshop for hele familien, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Halloween workshop

Hiv en lørdag ud af kalenderen sammen med dit barn eller barnebarn og lav dekorationer eller græskar i halloween-temaet.

I får hjælp og idéer til at lave jeres egne, frygtindgydende græskar eller dekorationer i karton eller papir. Kun fantasien sætter grænser for kreativiteten.

Vi mødes kl. 10 i FOF-huset til en hyggelig dag med kreative projekter og socialt samvær for børn og voksne. Medbring gerne egne materialer - vi indkøber også materialer, som kan købes på stedet. Vi sørger og kaffe og saftevand, men medbring gerne madpakke.

Prisen er pr. person og både den voksne og barnet skal tilmeldes.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 30.10.2021 10:00-14:00 FOF - Brogårdsvej 2 Martine Lauridsen
Martine er kreativ medarbejder og underviser i mad for mænd

Martine Lauridsen

Jeg hedder Martine og jeg startede den 01.01.21 som kreativ medarbejder hos FOF. Forud for det var jeg ansat som aktivitetsmedarbejder på et plejehjem i Herning kommune.

Jeg blev for 25 år siden uddannet som blomsterdekoratør og har siden da arbejdet med mange forskellige kreative projekter. Ikke kun blomster, men også stenmaling, diamond paint og udskæringer i pap og papir til årets højtider og festligheder.

Et af de nye kurser hos FOF er kreativt værksted, hvor vi mødes en formiddag om ugen og arbejder med kreative projekter. Her vil jeg hjælpe dig i gang med kreative gøremål og give dig inspiration til nye projekter. Der lægges også stor vægt på det sociale på disse formiddage, så vi vil sørge for kaffe og lidt godt til maven.

Der er plads til alle i kreativt værksted og jeg håber, at stemningen bliver god og uhøjtidelige. Det skal være hygge og socialt samvær om det at være kreativ.

Ud over kreative kurser starter jeg i efterårssæsonen 2021 med mad for mænd. Jeg holder selv af at eksperimentere i et køkken og ser frem til at hjælpe mænd i alle aldre i gang med kødgryderne.