Skip to content

Nye åbnings- og telefontider. Fra mandag den 4. oktober er kontoret åbnet for personlig betjening mandag til onsdag fra 9-12. Telefonen er derudover åben onsdage fra kl. 16 - 19.

Kreativ juleworkshop for hele familien hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Kreativ juleworkshop

Mangler du idéer til julepynt eller dekorationer eller ville du gerne lave din egen adventskrans, så kan du på dette éndagskursus får hjælp og tips til dette.

Vi kan sammen lave adventskranse, klippe og klistre eller noget helt tredje... Medbring gerne egne materialer, men materialer kan også købes på stedet til fornuftige priser.

Workshoppen er både for børn og voksne, så tag gerne dit barn eller barnebarn med. Prisen er pr. person og både den voksne og barnet skal tilmeldes.

Vi sørger for kaffe og saftevand hele dagen, men medbring gerne en madpakke. Vi glæder os til en hyggelig dag sammen med jer!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.11.2021 10:00-14:00 FOF - Brogårdsvej 2 Martine Lauridsen
Martine er kreativ medarbejder og underviser i mad for mænd

Martine Lauridsen

Jeg hedder Martine og jeg startede den 01.01.21 som kreativ medarbejder hos FOF. Forud for det var jeg ansat som aktivitetsmedarbejder på et plejehjem i Herning kommune.

Jeg blev for 25 år siden uddannet som blomsterdekoratør og har siden da arbejdet med mange forskellige kreative projekter. Ikke kun blomster, men også stenmaling, diamond paint og udskæringer i pap og papir til årets højtider og festligheder.

Et af de nye kurser hos FOF er kreativt værksted, hvor vi mødes en formiddag om ugen og arbejder med kreative projekter. Her vil jeg hjælpe dig i gang med kreative gøremål og give dig inspiration til nye projekter. Der lægges også stor vægt på det sociale på disse formiddage, så vi vil sørge for kaffe og lidt godt til maven.

Der er plads til alle i kreativt værksted og jeg håber, at stemningen bliver god og uhøjtidelige. Det skal være hygge og socialt samvær om det at være kreativ.

Ud over kreative kurser starter jeg i efterårssæsonen 2021 med mad for mænd. Jeg holder selv af at eksperimentere i et køkken og ser frem til at hjælpe mænd i alle aldre i gang med kødgryderne.