Skip to content

Nye åbnings- og telefontider. Fra mandag den 4. oktober er kontoret åbnet for personlig betjening mandag til onsdag fra 9-12. Telefonen er derudover åben onsdage fra kl. 16 - 19.

Sundhed for dit bindevæv

Bindevævets opbygning og opretholdelse af et sundt og smidigt bindevæv

Dagens tema tager udgangspunkt i teori om bindevævet og dets opbygning. Vi skal snakke om, hvorfor det er sundt at bevæge sig og hvad det er, der sker i bindevævet når vi gør det. Vi skal også prøve det i praksis, hvor du introduceres for bevægeformen fysio flow. Det er en træningsform udviklet af fysioterapeuter i Danmark, hvor du arbejder med kroppens dybe og løse bindevæv, gennem stræk af kroppens muskler og fascier. Formålet er at opnå øget bevægelighed og smidighed, som samtidig stimulerer kroppens naturlige restitueringssystem, herunder også immunforsvaret. Mange oplever færre muskel- og ledsmerter som en effekt af fysio flow. Dagen slutter med en guidet afspænding til glæde for krop og sjæl. Kurset er for alle.

Du er velkommen til at henvende dig til mig for yderligere spørgsmål.

Praktiske oplysninger:

I fysio flow foregår alle øvelser på en måtte.

Medbring træningstøj og en vanddunk.

Medbring selv en madpakkeProgram

Introduktion til dagen

Bindevævets fysiologiske funktion og opbygning (teori)

Fysio flow (bindevævsstræk)

Guidet afspænding

Afslutning og reflektion

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.04.2022 10:00-14:00 Døesvejens FritidsCenter
Kirsten underviser i bindevævstræning og personlig udvikling

Kirsten Ditlev Østergaard

Jeg hedder Kirsten Schøtt og jeg har flere års undervisningserfaring indenfor psykologi på en højskole og jeg arbejder til daglig med egne klienter i min klinik. Jeg finder at vore tanker og følelser er vigtig emne at reflektere over og formidle, da der er så meget vi selv kan gøre for at få det bedre, når vi går på opdagelse i vort eget indre univers. Når først vi får forståelse for os selv, opstår frihed, medfølelse og mod til forandring.