Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Træn i naturen med FOF

Gåfællesskab - tirsdag formiddag

Mange danskere er under corona-nedlukningen kommet rigtig godt i gang med at gå.

Er du en af de mange? Hvis ja, kan du med fordel tilmelde dig et af vores nye gåfællesskaber. Det er gratis for dig som deltager, da fællesskaberne udbydes i samarbejde med Holstebro Kommune som del af projektet "Bevæg dig for livet".

Så på med de gode sko og bliv del af et gåfællesskab, hvor I også får rig muligheder for at aktivere lattermusklerne.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.08.2021 10:00-11:30 FOF - Brogårdsvej 2 Martine Lauridsen
2 Tirsdag 31.08.2021 10:00-11:30 FOF - Brogårdsvej 2 Martine Lauridsen
3 Tirsdag 07.09.2021 10:00-11:30 FOF - Brogårdsvej 2 Martine Lauridsen
Se alle Se færre
Martine er kreativ medarbejder og underviser i mad for mænd

Martine Lauridsen

Jeg hedder Martine og jeg startede den 01.01.21 som kreativ medarbejder hos FOF. Forud for det var jeg ansat som aktivitetsmedarbejder på et plejehjem i Herning kommune.

Jeg blev for 25 år siden uddannet som blomsterdekoratør og har siden da arbejdet med mange forskellige kreative projekter. Ikke kun blomster, men også stenmaling, diamond paint og udskæringer i pap og papir til årets højtider og festligheder.

Et af de nye kurser hos FOF er kreativt værksted, hvor vi mødes en formiddag om ugen og arbejder med kreative projekter. Her vil jeg hjælpe dig i gang med kreative gøremål og give dig inspiration til nye projekter. Der lægges også stor vægt på det sociale på disse formiddage, så vi vil sørge for kaffe og lidt godt til maven.

Der er plads til alle i kreativt værksted og jeg håber, at stemningen bliver god og uhøjtidelige. Det skal være hygge og socialt samvær om det at være kreativ.

Ud over kreative kurser starter jeg i efterårssæsonen 2021 med mad for mænd. Jeg holder selv af at eksperimentere i et køkken og ser frem til at hjælpe mænd i alle aldre i gang med kødgryderne.