Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Yoga hos FOF Nordvestjylland, hatha, patanjali, medi yoga, mindfulness og meditation, Holstebro, Lemvig og Struer

MediYoga for alle

MediYoga for alle

MediYoga er en klinisk testet og evidensbaseret terapeutisk yogaform.

MediYoga er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen. MediYoga er en yogaform, som forener mange tusinde års yogisk erfaring med medicinsk viden.

MediYoga omfatter enkelte bevægelser og stillinger, bevidst yogisk åndedræt, forskellige koncentrations-teknikker, dyb afspænding og meditation.
Yogaformen er for alle og er særdeles velegnet, hvis man har problemer i led og muskler, smerter, kreds-løbsproblemer, udfordringer med vejrtrækningen, stress, let depression eller har svært ved at finde hverdagsglæden. Søvnbesvær.

Underviser er Herdis Hviid, der er uddannet MediYoga instruktør 2016, MediYoga lærer/terapeut 2019, sygeplejerske, kraniosakralterapeut samt massør.