Skip to content

FOF genåbner mandag den 17.01.22. Vi glæder os til at se jer alle igen fra på mandag. For at deltage på et kursus hos os, skal man forevise gyldigt coronapas eller negativ test (PCR max. 72 timer, hurtigtest max. 48 timer gammel) til underviseren hver kursusgang. Derudover skal vi bære mundbind, når vi ikke sidder på vores pladser/måtter. Alle kursister har modtaget besked om genåbningen på mail. Vel mødt til en ny sæson hos FOF!

Kom og hør om dinosauerunger og dinoæg hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Dinosaueræg og unger - for børn og voksne

Denne eftermiddag ser vi på et ægte dinoæg, hører om hvordan dinosaurerne passede deres unger, hvad de spiste og meget mere. Bagefter er vi kreative sammen og laver vores egen flyveøgle og dinoæg med unger i karton. Et par lærerige og hyggelige timer for nysgerrige børn og voksne.

Materialer er med i prisen, så I skal blot møde op. Husk både at tilmelde barnet og den voksne.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.02.2022 13:00-15:00 FOF - Brogårdsvej 2 Helle Thormann Hartvigsen
Helle underviser i kulturfag i Holstebro

Helle Thormann Hartvigsen

Jeg hedder Helle Thormann Hartvigsen og underviser i kulturfag på FOF Nordvestjylland. Jeg er fra 1967 og har været lærer for både børn og voksne i over 30 år. Jeg er meget optaget af at undervisningen skal være levende, og der helst skal være mulighed for at bruge alle sanser. Bliv derfor ikke overrasket, hvis du pludselig hører høj musik, skal smage på en Birkakiks eller andet. Velkommen på mine hold.