Skip to content

Nye åbnings- og telefontider. Fra mandag den 4. oktober er kontoret åbnet for personlig betjening mandag til onsdag fra 9-12. Telefonen er derudover åben onsdage fra kl. 16 - 19.

Lær om drømmetydning hos FOF Nordvestjylland, Struer, Thyholm

Drømmetydning

Kurset løber over 3 aftener:

Den første aften vil du blive klogere på hvem der startede drømmetydningen, hvad teorien er bag opdagelsen, forskellige typer af drømme og deres grundbetydning, de mest almindelige drømmesymboler.

Den anden aften får i indsigt i de forskellige måder, hvorpå man kan arbejde med drømmene på. I får mulighed for at afprøve nogle af metoderne på jeres egne drømme og bliver forhåbentlig lidt klogere på, hvordan I kan arbejde med jeres drømme.

Den tredje aften dykker vi dybere ned i jeres drømme og du får en større forståelse for forskelligheden fra person til person og forståelse for hvilken indflydelse vores individuelle erfaringer, verdensoplevelse og personlighed har for tydningen af drømme og hvorfor drømmesymbolers betydning kun er vejledende. 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.11.2021 19:00-21:30 Lisbeths kursuslokale, Thyholm Lisbeth Micha Hansen Søgaard
2 Onsdag 17.11.2021 19:00-21:30 Lisbeths kursuslokale, Thyholm Lisbeth Micha Hansen Søgaard
3 Onsdag 24.11.2021 19:00-21:30 Lisbeths kursuslokale, Thyholm Lisbeth Micha Hansen Søgaard

Lisbeth Micha Hansen Søgaard

Jeg er 57 år og bor på Thyholm. Jeg har hele mit liv interesseret mig for hvordan menneskets psyke fungerer, hvordan vi kan få en større forståelses af os selv.

 Derfor lærte jeg som ung astrologi og drømmetydning. Senere har jeg dykket ned i shamanisme og været i lære hos to shamaner og selv søgt og dykket dybere, tilsammen er det blevet til 20 år.  På min shamanistiske vej fik jeg interessen for urter, som jeg arbejder en del med. Jeg er oprindelig uddannet folkeskolelærer og har senere taget overbygning til Familie Terapeut (Marte Meo) og Integrativ Coach & Terapeut.