Skip to content

Kontoret er lukket for personlig betjening om torsdagen fra den 2. september til den 25.11 pga. tyskkurser i Struer. Telefon og mails besvares, så vi sidder klar til at hjælpe dig!

Folkeventyr, Grimm m.fl, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Folkeeventyr

Folkeeventyr er kendt over hele verden og populære som aldrig før. De remedieres og (gen)-fortælles igen og igen. En tur ned på børnebiblioteket giver stakkevis af billedbøger, eventyrsamlinger etc. Dertil kommer hele Disneys produktion, øvrige tegnefilm, udklædningsdragter, dukker, beklædning m.m. Der må altså være "noget" i dem, der vedbliver med at fascinere os – og får os til at læse, købe og anvende de mange produkter. Hvorfor er de så populære og hvor kommer de fra? Vi læser både kendte og ukendte folkeeventyr og ser på forskellige tolkninger. Vi ser bl.a. på Tornerose, Mor Hulda, Rapuntzel, Frøprinsen, Vildering Kongesøn og Miseri Mø, Rødhætte og Kong Lindorm.

Deltagerne bedes medbringe Grimms samlede eventyr, Gyldendal første mødegang. Materialeudgifter til kopier max. 25 kr.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.11.2021 19:00-20:50 Rolf Krake Skolen Helle Thormann Hartvigsen
2 Torsdag 11.11.2021 19:00-20:50 Rolf Krake Skolen Helle Thormann Hartvigsen
3 Torsdag 18.11.2021 19:00-20:50 Rolf Krake Skolen Helle Thormann Hartvigsen
Se alle Se færre
Helle underviser i kulturfag i Holstebro

Helle Thormann Hartvigsen

Jeg hedder Helle Thormann Hartvigsen og underviser i kulturfag på FOF Nordvestjylland. Jeg er fra 1967 og har været lærer for både børn og voksne i over 30 år. Jeg er meget optaget af at undervisningen skal være levende, og der helst skal være mulighed for at bruge alle sanser. Bliv derfor ikke overrasket, hvis du pludselig hører høj musik, skal smage på en Birkakiks eller andet. Velkommen på mine hold.