Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Nordisk religion, vikinger, kursus hos FOF Nordvestjylland, Holstebro, inkl. udflugt

Nordisk religion inkl. udflugt

Nordisk religion inkl. udflugt

Vikings på Netflix har fornyet interessen for vikingerne, men hvad tænkte og troede de i den sene jernalder og vikingetiden? På dette kursus ser vi på de religiøse fester og ritualer i et forsøg på at komme ind i hovedet på vores forfædre og -mødre.

På kurset er indlagt en ekskursion til det genfundne og genskabte Høj Stene, en stor skibssætning, der måske kommer til at omskrive danmarkshistorien. På vejen ser vi kopier af de berømte Mammenfund på Gudenådalens Museum, hvor der er bestilt en rundvisning, og vi spiser vores medbragte mad.

Efter maden ser vi runestensparken, inden vi kører til Høj Stene. Deltagerne bedes medbringe Nordisk religion af Leif Carlsen, Forlaget Musagetes første mødegang. Materialeudgifter til kopier max. 25 kr.

Ekskursion til Gudenådalens Museum og Høj Stene: Lørdag den 9/10 fra FOF-Huset, Brogårdsvej 2, Holstebro med bus kl. 9.00- ca. 15.45. Husk praktisk tøj, fodtøj, madpakke og drikke.