Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Bliv klogere på shamanisme hos FOF Nordvestjylland, Struer, Thyholm

Shamanisme

Shamanisme er en meget gammel livsopfattelse, som har udviklet sig gennem tusinde af år, især i nogle kulturer som Peru, Mexico, blandt det oprindelige folk i USA, i Grønland, i Tuva.

Bliv klogere på hvad shamanismens grund kerne er, hvilken livssyn der ligger bag og hvordan den har udviklet sig gennem årerne, så den stadig passer til det moderne menneske.

Få en dybere forståelse af medicinhjulet, naturens betydning, brug af energien fra de fire verdenshjørner, de traditioner og ritualer som har været og stadig bruges for at komme i kontakt med den åndelige verden og naturens ånder, dyrenes betydning som hjælpere. 

Få indblik hvordan den shamanistiske tilgang har hjulpet og stadig hjælper mennesker med at finde indre ro, blive klogere på sig selv og finde en mening med livet.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 25.10.2021 19:00-21:30 Lisbeths kursuslokale, Thyholm Lisbeth Micha Hansen Søgaard
2 Mandag 01.11.2021 19:00-21:30 Lisbeths kursuslokale, Thyholm Lisbeth Micha Hansen Søgaard
3 Mandag 08.11.2021 19:00-21:30 Lisbeths kursuslokale, Thyholm Lisbeth Micha Hansen Søgaard

Lisbeth Micha Hansen Søgaard

Jeg er 57 år og bor på Thyholm. Jeg har hele mit liv interesseret mig for hvordan menneskets psyke fungerer, hvordan vi kan få en større forståelses af os selv.

 Derfor lærte jeg som ung astrologi og drømmetydning. Senere har jeg dykket ned i shamanisme og været i lære hos to shamaner og selv søgt og dykket dybere, tilsammen er det blevet til 20 år.  På min shamanistiske vej fik jeg interessen for urter, som jeg arbejder en del med. Jeg er oprindelig uddannet folkeskolelærer og har senere taget overbygning til Familie Terapeut (Marte Meo) og Integrativ Coach & Terapeut.