Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Sten og fossiler, kursus hos FOF Nordvestjylland, Holstebro inkl. udflugt til Molermuseet

Sten og fossiler inkl. udflugt til Molermuseet på Mors

Vi kigger på de forskellige typer sten, der kan findes i Danmark og hører hvilken historie om Jordens og livets udvikling, de kan fortælle over milliarder af år. Det er fortællingen om vulkaner, Nordatlantens åbning, Istidens kræfter, tidligere tiders dyreliv og meget mere.

I kurset er indlagt en ekskursion til Mors, hvor vi skal besøge Molermuseet, hvor Henrik Madsen står klar til at give os en rundvisning. Efter vi har spist vores medbragte madpakke, guider han os på fossiljagt i den nærliggende molergrav. På vejen tilbage gør vi holdt ved Hanklit, hvor det også er muligt at gøre fund af både sten og fossiler.

Deltagerne bedes medbringe Sten i farver af Erik Schou Jensen, Politikens forlag første mødegang. Materialeudgifter til kopier max. 25 kr.

Ekskursion til Mors: Lørdag den 25. september fra FOF-Huset, Brogårdsvej 2, Holstebro med bus kl. 9.00 - ca. 16.45 Husk madpakke, drikke og praktisk tøj og fodtøj.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.09.2021 19:00-20:50 Rolf Krake Skolen Helle Thormann Hartvigsen
2 Tirsdag 14.09.2021 19:00-20:50 Rolf Krake Skolen Helle Thormann Hartvigsen
3 Tirsdag 21.09.2021 19:00-20:50 Rolf Krake Skolen Helle Thormann Hartvigsen
Se alle Se færre
Helle underviser i kulturfag i Holstebro

Helle Thormann Hartvigsen

Jeg hedder Helle Thormann Hartvigsen og underviser i kulturfag på FOF Nordvestjylland. Jeg er fra 1967 og har været lærer for både børn og voksne i over 30 år. Jeg er meget optaget af at undervisningen skal være levende, og der helst skal være mulighed for at bruge alle sanser. Bliv derfor ikke overrasket, hvis du pludselig hører høj musik, skal smage på en Birkakiks eller andet. Velkommen på mine hold.