Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær at lave flødeboller hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Lær at lave flødeboller - weekendkursus

Drømmer du også om, at kunne lave lækre flødeboller med det helt rigtige knæk? På kurset lærer du at piske en perfekt fjams (skum) – som holder, og at temperere chokoladeovertrækket, så det får det helt rigtige knæk, når du eller dine gæster sætter tænderne i den.

Praktisk info:
Kurset er for 12 år ifølge med en voksen (Maks. 2 børn pr. voksen) 
Alle deltagere skal medbringe kasse til hjemtransport af 8 flødeboller pr. deltager. 
Materialepris: ca. 75 kr. pr. deltager

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.10.2021 13:00-16:00 Mejrup Skole Juliane Dixen
Juliane tilbyder kurser med glacekager og flødeboller

Juliane Dixen

Jeg hedder Juliane Dixen, og er ejer af DIXENS Bondegård & Bageskole, som tilbyder skræddersyede kagekursus hjemme hos dig. Jeg er 32 år og mor til to dejlige piger. 

 I 2016 deltog jeg i et af Danmarks mest sete og elskede programmer Den Store Bagedyst, hvor jeg nåede at være med i 7 ud af 9 programmer. 

Siden da har jeg bagt MANGE kager, og jeg synes, at det er den fedeste måde at være kreativ på. Kage skaber glæde hvor end man kommer hen, og det er blevet en passion for mig, at dele ud af min viden og være med til at skabe succesoplever for selv den mest uerfarne kagebager. Jeg glæder mig til at skabe lækkerier sammen med netop dig. 

Indtil da kan du følge mig på både Facebook under DIXENS Bondegård og Bageskole eller på Instagram @dixensbondegaardogbageskole.