Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær at lave glacekage hos FOF Nordvestjylland

Lær at bage glacekager - weekendkursus

Drømmer du om at kunne lave en glacekage helt fra bunden? Så er dette kursus lige noget for dig. På kurset lærer du en masse tips, tricks og teknikker til at komme helt i mål med en smuk, velsmagende og spejlblank glacekage, som en hver kageelsker vil sukke efter. 

Praktisk info:
Kursuset strækker sig over to formiddage. Den første gang bager vi bunden, laver fyld og moussen til kagen. Anden gang laver vi glacen og pynten til kagen. 
Alle deltagere får hver en kage, som man selvfølgelig må tage med hjem efterfølgende. 
Kurset er for +16 år
Man skal selv medbringe en springform (med bund) på 20 cm i diameter. 
Materialepris ca. 150 kr. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.10.2021 09:30-12:00 Mejrup Skole Juliane Dixen
2 Søndag 03.10.2021 09:30-12:00 Mejrup Skole Juliane Dixen
Juliane tilbyder kurser med glacekager og flødeboller

Juliane Dixen

Jeg hedder Juliane Dixen, og er ejer af DIXENS Bondegård & Bageskole, som tilbyder skræddersyede kagekursus hjemme hos dig. Jeg er 32 år og mor til to dejlige piger. 

 I 2016 deltog jeg i et af Danmarks mest sete og elskede programmer Den Store Bagedyst, hvor jeg nåede at være med i 7 ud af 9 programmer. 

Siden da har jeg bagt MANGE kager, og jeg synes, at det er den fedeste måde at være kreativ på. Kage skaber glæde hvor end man kommer hen, og det er blevet en passion for mig, at dele ud af min viden og være med til at skabe succesoplever for selv den mest uerfarne kagebager. Jeg glæder mig til at skabe lækkerier sammen med netop dig. 

Indtil da kan du følge mig på både Facebook under DIXENS Bondegård og Bageskole eller på Instagram @dixensbondegaardogbageskole.