Skip to content

Nye åbnings- og telefontider. Fra mandag den 4. oktober er kontoret åbnet for personlig betjening mandag til onsdag fra 9-12. Telefonen er derudover åben onsdage fra kl. 16 - 19.

Lær at lave lækker sildefrokost hos FOF Nordvestjylland Holstebro

Sildefrokost

Fisk er godt - hele året. Men særligt omkring juletid spiser vi jo rigtig ofte sild. På dette kursus vil vi lære nye måder at servere sild på, der måske kan overtale selv den mest kræsne spiser til at prøvesmage. Medbring drikkevarer, da vi spiser frokost sammen og smager på det, vi har fremstillet.

Medbring også gerne små beholdere til evt. rester. Udgifter til råvarer pr. person ca. 150,-, som afregnes med underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 06.11.2021 09:30-14:00 Sønderlandsskolen Tina Sundgaard
Tina underviser i mad, kager og juleknas
Underviser

Tina Sundgaard

Jeg hedder Tina Sundgaard og er 45 år. Jeg er uddannet kontorassistent hos CC&CO i 1995. Siden har jeg været flere forskellige steder og i dag er jeg økonomiansvarlig hos SHS Byg i Gudum, hvor jeg er den eneste kvindelige ansatte.

Min ex-mand og jeg har altid interesseret os for at lave mad og fra 2005-2007 forpagtede vi Idom Sognegård – ved siden af vores fuldtidsarbejde og 2 små børn. 

I I 2009 blev vi skilt, så på den måde ved jeg, hvordan det er at stå med sultne, trætte børn når man kommer hjem fra arbejde, og der kun er en selv til at lave det hele.Mine egne børn er dog 18 år i dag. Derudover har jeg undervisningserfaring med madlavning for mænd.