Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Find din indre kraft, kursus i personlig udvikling, FOF Nordvestjylland Holstebro

Find din indre kraft og bliv leder i dit eget liv

Mange har problemer med deres selvværd og mange af de kriser vi møder i livet, er forbundet med dette. Vores velbefindende og succes i livet er ikke afhængig af andre, et godt liv, er ikke noget andre kan give os. Det er noget vi selv må arbejde på at få. Det er dig, der skal leve dit liv og andre skal leve deres liv. Kun du ved hvad der er det rigtige for dig.

Tag med på dette kursus, hvis du kæmper med et lavt selvværd og gerne vil have mere glæde ind i dit liv. Her vil du få redskaber til at håndtere dine udfordringer i fremtiden, og du vil lære at sige fra overfor det, der ikke gavner dig. Dette er ikke af egoisme, men af kærlighed til dig selv.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.09.2021 18:30-21:00 FOF - Brogårdsvej 2 Kari Strunck
2 Onsdag 08.09.2021 18:30-21:00 FOF - Brogårdsvej 2 Kari Strunck
3 Onsdag 15.09.2021 18:30-21:00 FOF - Brogårdsvej 2 Kari Strunck
Se alle Se færre
Kari underviser i personlig udvikling i Holstebro
Underviser

Kari Strunck

Jeg er uddannet Indenfor Metakognitiv terapi, Tankefeltterapi, Kostvejleder og Coaching.

Jeg har i mange år haft en stor interesse i krop, sind og ånd og ved, at der er meget, den enkelte person kan gøre, for at rette op på et sygdomsbillede. Det kræver naturligvis viden og vilje at gå vejen, men det er det hele værd.

Jeg driver en klinik på Gjelleroddevej 34 i Lemvig under navnet: Pure power energy.