Skip to content

FOF genåbner mandag den 17.01.22. Vi glæder os til at se jer alle igen fra på mandag. For at deltage på et kursus hos os, skal man forevise gyldigt coronapas eller negativ test (PCR max. 72 timer, hurtigtest max. 48 timer gammel) til underviseren hver kursusgang. Derudover skal vi bære mundbind, når vi ikke sidder på vores pladser/måtter. Alle kursister har modtaget besked om genåbningen på mail. Vel mødt til en ny sæson hos FOF!

Personlig udvikling, find netop dit kursus hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Livsdesign - workshop

Workshoppen er til dig, som enten ønsker personlig udvikling, eller måske du har en helt konkret problemstilling du ønsker ændret.  Dette kan være arbejde, forhold, livsstilsændring eller bare et ønske om, at din hverdag bliver lettere.

Du vil få indblik i hvad dine kerneværdier i livet er og hvad livskvalitet er for netop dig.

Det er individuelt hvad livskvalitet er for den enkelte, men en ting er ens for alle og det er, at vi alle ønsker mere af det.

Du vil få redskaber til at lære at designe dit liv og rette det til, så det bliver som du ønsker det og derved giver mere ro og overskud i din hverdag.

Du vil opgave at du er herre over eget liv og at den hverdag du drømmer om, er inden for rækkevidde.

Du vil udover at lave selve livsdesignet, få et lille indblik i skyggearbejde, da det er denne proces som er med til at kortlægge forhindringerne omkring de ting, du måske mangler i dit liv.

Det vil være en god ide at medbringe en notesbog.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.03.2022 13:00-16:00 FOF - Brogårdsvej 2 Helene Wodstrup
Helene underviser i personlig udvikling og oplevelser i det fri hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Helene Wodstrup

Jeg er uddannet socialråder giver og har flere års erfaring i at arbejde med mennesker. Jeg er ligeledes uddannet skyggevejleder og livsdesigner. Jeg arbejder med personlig udvikling i forhold til skyggesider og hvordan disse har stor indflydelse på livet.

Derudover jeg har en stor passion for udelivet. Jeg har altid haft stor interesse i friluftsliv og hvad naturen omkring os kan tilbyde, af oplevelser. Dette kan være alt lige fra bål mad til overnatning i hængekøje. Jeg færdes ofte selv i naturen, hvor jeg samler inspiration.