Skip to content

FOF genåbner mandag den 17.01.22. Vi glæder os til at se jer alle igen fra på mandag. For at deltage på et kursus hos os, skal man forevise gyldigt coronapas eller negativ test (PCR max. 72 timer, hurtigtest max. 48 timer gammel) til underviseren hver kursusgang. Derudover skal vi bære mundbind, når vi ikke sidder på vores pladser/måtter. Alle kursister har modtaget besked om genåbningen på mail. Vel mødt til en ny sæson hos FOF!

Personlig udvikling, find netop dit kursus hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Personlig udvikling for seniorer

Kurset er for dig som enten har forladt arbejdsmarkedet eller er på vej ud af det.

Du vil klædt på til at komme godt i gang med din tilværelse efter du er trådt ud af arbejdsmarkedet. Du vil gennem coaching, skyggearbejde og livsdesign få nogle konkrete værktøjer, til at kunne designe dit otium ud fra de ønsker du måtte have. Du vil få nogle redskaber til bedre at kunne navigere i de udfordringer du måske vil støde på. Dette kan være omkring identitet, relationer, værdi i livet, ønsker og drømme for fremtiden.

Medbring evt. en notesbog.

 

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.04.2022 09:30-12:00 FOF - Brogårdsvej 2 Helene Wodstrup
Helene underviser i personlig udvikling og oplevelser i det fri hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Helene Wodstrup

Jeg er uddannet socialråder giver og har flere års erfaring i at arbejde med mennesker. Jeg er ligeledes uddannet skyggevejleder og livsdesigner. Jeg arbejder med personlig udvikling i forhold til skyggesider og hvordan disse har stor indflydelse på livet.

Derudover jeg har en stor passion for udelivet. Jeg har altid haft stor interesse i friluftsliv og hvad naturen omkring os kan tilbyde, af oplevelser. Dette kan være alt lige fra bål mad til overnatning i hængekøje. Jeg færdes ofte selv i naturen, hvor jeg samler inspiration.