Skip to content

FOF genåbner mandag den 17.01.22. Vi glæder os til at se jer alle igen fra på mandag. For at deltage på et kursus hos os, skal man forevise gyldigt coronapas eller negativ test (PCR max. 72 timer, hurtigtest max. 48 timer gammel) til underviseren hver kursusgang. Derudover skal vi bære mundbind, når vi ikke sidder på vores pladser/måtter. Alle kursister har modtaget besked om genåbningen på mail. Vel mødt til en ny sæson hos FOF!

Personlig udvikling, find netop dit kursus hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Skyggearbejde - workshop

Skyggearbejde - workshop

Workshoppen er til dig, som ønsker mere autenticitet i dit liv.

Du vil blive introduceret til skyggearbejde og få afdækket, hvilke egenskaber og følelser omkring dig selv, som du har sat i skyggen.

Du vil få en forståelse for dine projektioner og få nogle redskaber til at integrere dine skyggesider. Du få kendskab til dine blindesider, din fornægtelse, skam og dine grundlæggende skyggeoverbevisninger.

Vi vil b.la, komme omkring mørke og lyse skygger, statister, projektion samt få klarlagt, hvordan du opnår mere autenticitet, nærvær, energi og livsglæde .

Jo mere du arbejder med dine skyggeside, des mere helhed og livsglæde vil du opleve.

Forløbet vil være konkret og med forståelige eksempler, som du kan spejle dig i. Der vil være tid til refleksion og til at stille alle de spørgsmål du måtte have.

Det vil være en god ide at medbringe en notesbog.