Skip to content

FOF genåbner mandag den 17.01.22. Vi glæder os til at se jer alle igen fra på mandag. For at deltage på et kursus hos os, skal man forevise gyldigt coronapas eller negativ test (PCR max. 72 timer, hurtigtest max. 48 timer gammel) til underviseren hver kursusgang. Derudover skal vi bære mundbind, når vi ikke sidder på vores pladser/måtter. Alle kursister har modtaget besked om genåbningen på mail. Vel mødt til en ny sæson hos FOF!

Personlig udvikling, find netop dit kursus hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Skyggearbejde - workshop

Workshoppen er til dig, som ønsker mere autenticitet i dit liv.

Du vil blive introduceret til skyggearbejde og få afdækket, hvilke egenskaber og følelser omkring dig selv, som du har sat i skyggen.

Du vil få en forståelse for dine projektioner og få nogle redskaber til at integrere dine skyggesider. Du få kendskab til dine blindesider, din fornægtelse, skam og dine grundlæggende skyggeoverbevisninger.

Vi vil b.la, komme omkring mørke og lyse skygger, statister, projektion samt få klarlagt, hvordan du opnår mere autenticitet, nærvær, energi og livsglæde .

Jo mere du arbejder med dine skyggeside, des mere helhed og livsglæde vil du opleve.

Forløbet vil være konkret og med forståelige eksempler, som du kan spejle dig i. Der vil være tid til refleksion og til at stille alle de spørgsmål du måtte have.

Det vil være en god ide at medbringe en notesbog. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.02.2022 13:00-16:00 FOF - Brogårdsvej 2 Helene Wodstrup
Helene underviser i personlig udvikling og oplevelser i det fri hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Helene Wodstrup

Jeg er uddannet socialråder giver og har flere års erfaring i at arbejde med mennesker. Jeg er ligeledes uddannet skyggevejleder og livsdesigner. Jeg arbejder med personlig udvikling i forhold til skyggesider og hvordan disse har stor indflydelse på livet.

Derudover jeg har en stor passion for udelivet. Jeg har altid haft stor interesse i friluftsliv og hvad naturen omkring os kan tilbyde, af oplevelser. Dette kan være alt lige fra bål mad til overnatning i hængekøje. Jeg færdes ofte selv i naturen, hvor jeg samler inspiration.