Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Lær eller bliv bedre til engelsk, begyndere, øvede, konversation, FOF Nordvestjylland, Holstebro, Struer og Lemvig

Engelsk niv. 3, 55+

Engelsk niv. 3, 55+

Kurset henvender sig til deltagere, som har haft undervisning i 3 - 4  sæsoner eller har tilsvarende erfaring fra andre kurser. Vi arbejder med forskellige relevante emner og temaer fra hverdagen, for her igennem at udvide ordforrådet og øge kursistens muligheder for at tale og forstå engelsk.

Vi arbejder med at stille/besvare spørgsmål flydende i både nutid og datid indenfor forskellige relevante emner og situationer, samt med at anvende grammatikken i praksis. 

Der arbejdes med forskellige former for samtale, læsning at tekster og bøger, skriftlige opgaver, spil, film og musik. 
Det kulturelle inddrages i undervisningen, så kursisten får en viden om/ forståelse for livet i de engelsktalende lande.

Der må forventes udgifter til materialer og kaffe på ca. 100 kr., hvis man deltog sidste sæson, nye på holdet må påregne materialeudgifter på kr. 250,00 kr., da der skal betales for bog + CD, arbejdsbog og kopier. Beløbet afregnes med underviseren den første kursusgang.