Skip to content

Kontoret holder sommerferie fra den 25.06 til og med den 08.08. Der er lukket for personlig betjening og telefonen besvares ikke i ferieperioden. Vi tjekker løbende mails, men I må forvente en længere svartid end normalt. Vi glæder os til at se jer igen efter ferien og vi er tilbage på kontoret mandag den 09.08. Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer!

Besøg Silkeborg Rovfugleshow og Ørnereservat sammen med FOF Nordvestjylland

Udflugt til Silkeborg Rovfugleshow

Udflugt til Silkeborg Rovfugleshow

I det utraditionelle rovfugleshow opleves nærkontakt med høge, falke, ugler, ørne samt verdens ultimativt største rovfugl Andes Kondoren. Showet er ikke bare et fugleshow, men derimod også en historisk fortælling om den 4.000 år gamle kulturtradition om at samarbejde med rovfugle om jagt. I showet fortælles om hele historien fra den første falkonerfødsel frem til tiden, hvor mennesket forsøgte at udrydde rovfuglene i naturen og helt frem til situationen i dag for falkonererne og nutidens rovfuglebestande.

I prisen er der inkluderet: Rovfugleshow, sandwich, kaffe/the + fri adgang til Ugleskoven samt bustur tur/retur fra FOF-Huset, Brogårdsvej 2, Holstebro.

Læs mere om stedet og fuglene på www.silkeborg-rovfugleshow.dk