Skip to content

Vi holder efterårsferie. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen mandag d. 25. oktober.

Crepepapirblomster - fra papir til blade

Workshop med crepepapir - lav unikke blomster

Der arbejdes med Italiensk crepepapir, der med sine riller er et fleksibelt og formbart materiale, der er fascinerende at arbejde med. Blomsterne er små kunstværker, der får sjæl gennem tilblivelsen. Kurset er for dig, der har lyst til at lære teknikken at klippe, lime, forme og skabe smukke blomster, der ovenikøbet er langtidsholdbare, pollenfri og en daglig nydelse at kigge på! Vi starter med at lave en blomst, der er 4 farver at vælge imellem, og så er du i gang.

På kurset får du tips og ideer til forskellige typer af blade, så du har et godt grundlag at arbejde videre derhjemme. Kom glad, grib fat i din veninde, din mor eller naboen og kom til nogle hyggelige timer i dejligt selskab.

Udgifter til materialer kr. 95,- afregnes direkte med underviseren. Hvis du har lyst til at lave flere blomster, er der mulighed for at købe materialer på kurset. Materialeliste på ting, der er gode at medbringe, tilsendes før kursusstart.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.11.2021 09:30-14:30 FOF Vindegade 74 Ann Kopp

Ann Kopp

Min baggrund er væver fra Kerteminde Husflidshøjskole, dekoratør, voksenunderviser, kunstpædagog og kunstgrebsinnovatør.

Jeg har undervist i filt, maleri og kunst/skulptur projektarbejde med ressourceforløb for Esbjerg kommune på Sydvestjyllands Daghøjskole.

Med min baggrund har jeg undervisningserfaring samt bred viden i mange forskellige tilgange til kreative fag og materialer.

Jeg har i mange år undervist i privat regi, på aftenskole og Daghøjskolen Sydvestjylland. Arbejdet ved Fredensborg Indkøbscentral/Panduro Hobby. Selvstændig virksomhed med Filteriet, Galleri BY art, Farveministeriet og Fanø Vadehavscenter.