Skip to content

Aftenskolen er åben for alle uden krav om coronapas, men vi skal naturligvis opfordre til rettidig omhu, så man ikke møder op med symptomer på sygdom. Så hjælpes vi ad med at passe på hinanden! (Der skal dog forevises coronapas til Kulturhøjskolen).

Mavedans - wekendkursus

Weekend med mavedans!

Vælg en enkelt weekend eller snup dem allesammen! Alle Mavedans weekender er sat sammen med forskellige grund trin og færdig danse.

Fredag aften stemmer holdet om hvilken dans de vil lærer og vi går i gang med grund trin og indledning til dansen. Lørdag formiddag lærer vi dansen færdig og lørdag eftermiddagen indøves den. Jeg har lavet over 50 forskellige koreografier med musik fra hele mellemøsten, der er danse med slør, stokke, hatte og slangeøjne.

Musik og udstyr snakker vi om fredag, når vi har besluttet hvilken dans I vil lærer. Holdene er tænkt for alle beg og lidt øvede samt øvede!

Eksempler på danse er "Oxytocin, WaWaAh, Søde Dessert, Live at the Cobra Cabana starring Fifi snake charmer, FNA in front of the Orange Juice Stand or 1001 nights danse.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 03.12.2021 18:00-19:55 FOF Vindegade 72 Donna Lee Herrick
2 Lørdag 05.02.2022 18:00-15:00 FOF Vindegade 72 Donna Lee Herrick

Donna Lee Herrick

Jeg hedder Donna Lee Herrick og jeg er professional danser med speciale i mavedans. Jeg elsker at optræde, undervise, lave ny koreografier og sy mine egen kostumer! Jeg har læst film og medie på SDU og lavet en kort film, hvor jeg danser. Den kan ses på youtube Magic Sand Castle Donna Lee Herrick https://www.youtube.com/results?search_query=magic+sand+castle+donna+lee+herrick

Mine forventninger til mavedans hos FOF er at vi gennem mavedans får rørt hele kroppen og sjælen, og starter weekenden med et smile! Det jeg elsker mest med mavedans er at den er for alle uanset alder, størrelse og højde, så kom bare for sjov og sundhed!